ja też chętnie bym coś zamówił
leszekmw, zapodałbyś jakąś promocję na zimówki dla OCP...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
hahaha.. , dopiero Sławek mi przysłał link..., jakoś mniej zaglądam na forum ostatnio , troszkę roboty a troszkę na forum cro.pl siedzę , może se pojadę...
jeszcze mam remont na działce ...
aaa... , jakby tu kowal2002 zajrzał to kostka świeci raczej ok , może troszkę za mocno , ale naprawdę jest w porządku. dzięki .
no więc z tymi oponami to jest tak...
mogę sie rozejrzeć co i jak , może na jakieś modele można by znaleźć jakieś ciekawsze ceny ale wszystko szlag trafia jak się dolicza przesyłkę , nie jestem jakąś dużą firmą tylko malutkim zakładem , nie mam podpisanych umów z kurierami.. . a na oponach z wyprzedaży , lub z tańszych modeli zarabia się tak niewiele że jak się zrobi jakąś dobra cenę , doliczy transport , to i tak dupa w porównaniu z niektórymi ofertami internetowymi, tak więc mimo chęci , lipa.. :?
wczoraj dostałem ofertę na 195/65/15 ts830 - mogę je mieć po 220 zł brutto , ale nie wiem czy to dobra cena , popatrzcie sobie bo mi wcięło nowe cenniki zimowe przy zmianie kompa i dopiero będe miał je w poniedziałek... .
ale jakby ktoś był faktycznie zdecydowany na zakup opon a nie tylko na popytanie , i wiedział jakie go interesują to walcie śmiało na pw :szeroki_usmiech ... spróbuję się postarać żeby było ok , może i transport tani załatwię .O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwale wszystko szlag trafia jak się dolicza przesyłkęCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwz tańszych modeli zarabia się tak niewiele że jak się zrobi jakąś dobra cenę , doliczy transport , to i tak dupa w porównaniu z niektórymi ofertami internetowymi, tak więc mimo chęci , lipa.. :?
czy oni maja jakies podroby,czy poprostu biora duze ilosci opon i dlatego maja takie znizki... :?:sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
hm, tak czytam i się zastanawiam...
hurtownia zapewne "zjedzie" z własnej marży pod warunkiem że zrekompensuje ją sobie na wielkości obrotu.
zatem kartą niezbędną do tego by usiąść przy stoliku jest duże zamówienie.
Z powyższych postów wynika że chętnych nie brakuje, a czym bliżej do zimy tym ich z pewnością będzie więcej.
należałoby określić na ile i jakich opon jest zapotrzebowanie i zapytać hurtownię za ile nam je sprzeda (i dlaczego tak drogo :lol: )
Problem przesyłki można rozwiązać poprzez organizację spota połączonego z dystrybucją (wymianą) oponpozdro
Komentarz
-
-
Big, 360ZŁ , ale jak Ci powybijają to Twoja sprawa..
nie wiem czy to dobra cena... :?
[ Dodano: Pią 13 Sie, 10 14:06 ]
vince123, bo im wystarczy zarobić 10zł na oponie , bo mają niższe koszty może , bo są to firmy z zachodnim wkładem , bo nie płacą podatków w polsce , bo mają o wiele większe obroty od każdej wulkanizacji....O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Właśnie looknałem na pierwsza lepsza stronę z oponami
jeszcze trochę i pójdę z torbami...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz